HTML

BoldogBlog

ÖRÖM MINDEN NAPRA ***************************** "Csak az ember képes gyűlölni. De az ember nem arra született, hogy gyűlöljön, hanem arra, hogy szeressen s szeretve legyen... A SZERETET TESZI AZ EMBERT EMBERRÉ"

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A TARTALOMBÓL

Friss topikok

  • krepler: Köszönöm, hogy feltetted, nagyon szeretem! (2020.05.28. 18:23) KIPLING: Purun Bagát csodája
  • ifjuver: Szép vers, mintha anyukám mondta volna.:) (2009.09.03. 18:12) HA (néhány tanács...)
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örülök, hogy egyre többen vagytok, egyre többen és többen olvastok. Ugyanakkor a... (2009.01.19. 13:41) Az okos ember sohasem sértődik meg...
  • nomyca: By!nekem is wan egy igaz baratnom akit nagyon szeretek hisz mindig velem van ha szuksegem van ra!!... (2008.12.08. 20:57) AZ IGAZI BARÁT
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örömeml tölt el, hogy az oldal egyre népszerűbb, látogatottsága folyamatosan nő.... (2008.11.09. 11:33) HUMOR: Számla a tehénről...
  • Lovas Éva: Köszönöm! :o) Szerintem is nagyon elgondolkodtató téma ez. A te blogod címe is izgalmasan hangzik.... (2008.10.08. 11:57) A világon mindenki plagizál
  • Szatmári Magdolna: Kedves Éva, nagyon tetszenek a képek, és a hozzá választott írások is.. Szeretettel üdvözöllek, Ma... (2008.08.21. 16:59) Gondold meg...
  • Magdolna Tabányi: gyönyörü képek láthatók (2008.07.01. 21:17) JÓÉJT!!!

Gondolatok az egykori hontalan, Dr.Joe Vitale A vonzás faktor című könyvéről

2008.11.27. 22:13 Lovas Éva

Ma dollármilliomos, metafizikus, marketingszakértő, és író. A cikkben linkeltem jólét-tudatébresztőként a jólét IQ tesztjét. Örömteli jólét-felfedező expedíciót kívánok!

A könyv alcíme: Egy csalhatatlan módszer a vágyaink megvalósulását szabályozó erő irányításához.

Mindig hatalmas örömmel tölt el, amikor újabb élettapasztalatszagú könyvvel találkozom. Imádom az olyan könyveket, amelyek gondolkodásomat továbbfejlődésre ösztönzik.
Ilyen könyv a Vonzás faktor is.
DR. JOE VITALE,
az egykori hajléktalan, aki saját bevallása szerint élete egyik korszakában áruházi lopásból tartotta fenn magát, ma a világ egyik vezető marketingszakértője. Számos könyvet írt a siker és a bőség alapelveiről.
HA VALAKI TUDJA, HOGYAN KELL BŐSÉGET FELÉPÍTENI AZ UTCA NYOMORÁT KÖVETŐEN, AKKOR AZ Ő.
Rhonda Byrne Titok című bestsellerjének tudói között az ő személyéről is olvashatunk néhány gondolatot: Katt
IDE!

A Vonzás faktor a 73.oldalán jólét IQ tesztet is tartalmaz, amelynek segítségével bárki tisztába jöhet vele, hogyan is áll pillanatnyilag a jóléthez való viszonyában. Ezt a tesztet Randy Gage jólét-szakértő bocsátotta Joe Vitale rendelkezésére.

A könyvben remek anekdoták, pénzszerzési ötletek szerepelnek, és bizony, hálálkodó levelek is közölve vannak, kiknek, hogyan változtatta meg az életét Joe öt lépésből álló teremtő gyakorlata. Mire a végére érünk, tudjuk, hogy saját vonzás faktorunk jelenleg a mi érdekünkben, vagy esetleg észrevétlenül önmagunk ellen munkálkodik-e ?

Jóleső elégedettséggel töltött el, hogy a Vonzás faktor külön foglalkozik a hiedelmekkel, amiket vírusmondatoknak szoktam nevezni! Heuréka! Nincs új a Nap alatt!

Pusztán uralkodó gondolatainktól és tudatalatti hiedelmeinktől függ, hogy akadályokat, vagy eredményeket vonzunk, és élünk meg mindennapjainkban.

A Vonzás faktor erre remekül rávilágít.Istenem! Hányszor hallom magam is:
- Minden fillérért véres verítékkel kell megküzdenem..
- Az a mocskos pénz..
- Nem vagyok méltó a szeretetre...
- Ha eddig nem sikerült, soha nem is fog...
- Nem tudom, mit akarok...

Aztán pedig csodálkozunk, hogy miért is nem úgy működnek a dolgok életünkben, ahogyan szeretnénk.

A megoldás pofon egyszerű! Amikor már tudjuk, mik is az uralkodó gondolataink, s ennek következtében hiedelmeink, akkor már tehetünk érte, hogy ezek megváltozhassanak!

Mindössze át kell őket alakítanunk olyanokká, amik segítik életünket, és nem akadályozzák:(pirossal írva a pozitív programokká formált hiedelmeket olvashatjuk)


- Minden fillérért véres verítékkel kell megküzdenem.. - A pénz könnyedén áramlik hozzám. Minden fillérem a világot gazdagítja és megsokszorozódva tér vissza hozzám.

- Az a mocskos pénz.. - Szeretem a pénzt. Kedvelem a pénzt. Hálásan adom és hálásan fogadom el, amit kapok.

- Nem vagyok méltó a szeretetre... - Szerethető vagyok és szeretem magam.

- Ha eddig nem sikerült, soha nem is fog... - Hiszem, hogy játszi könnyedséggel sikerül minden, amibe csak belefogok.

- Nem tudom, mit akarok... -
Határozottan, céltudatosan, és tisztán látom feladataimat. Még a legféltettebb álmaim is valóraválnak!

A könyv kapcsán és egy életvezetési tréningnek hála, amit Pataki Erzsébetnél végzek - ezt a nevet érdemes megjegyezni, sokat fogunk még hallani viselőjéről a közeljövőben, itt a virtuson is, - egy hatalmas hibámra is eszméltem rá!

Mindig azt szoktam mondogatni, azért tartom az 5ről6ra előadásokat, hogy másoknak ne kelljen átmennie azokon a csapdákon, amikkel én megszenvedtem az életemben.

Ma már tudom, a cél jó, de a megközelítés hibás. Hiszen csakis az járhat kellő eredménnyel, amit szeretetből, és nem gyomorból teremtünk.

Így hát mostantól kezdve a Vonzás faktor szerint átalakítva belső motivációmat, ezt mondom:

Azért tartom az 5ről6ra előadásokat, mert azt szeretném, hogy felébredjen az emberekben az igény, és a tudat, hogy KÉPESEK FELÉPÍTENI MAGUKAT!



BÁRKI KÉPES ERRE, AKÁRHOL IS TART PILLANATNYI ÉLETÉBEN, ÉS AKÁRMIT IS GONDOL - TÉVESEN - JELENLEG ÖNMAGÁRÓL, VAGY MÁSOKRÓL!

Köszönöm Joe Vitale, hogy megtapasztalt bölcsességeidet megismerhettem, és beépíthetem a mindennapjaimba!

Hogy milyen lett a jólét IQ tesztem?
Legyen ez titok a kedves olvasók előtt! Viszont senki előtt se legyen titok a sajátja!

Jólét IQ teszt: Katt IDE!

Ha valaki pillanatnyilag nincs megelégedve a saját tesztjével, elkeseredésre semmi ok! Hiszen a megoldás megtalálható a Vonzás faktorban!

Mindig ódzkodtam azoktól a guruktól, akik szálltak a felhők felett, és közben az életben hasznosíthatatlan, ködös tanításaikkal vonták, és vonják el az ember figyelmét a valós élettől. Pedig az élet nem a VOLT, és nem a LESZ.

Az élet MOST és ITT van.


Akkor tulajdonképpen mi a csudára is várunk, ahelyett, hogy megkeresnénk a módját, hogyan éljünk MOST és ITT egészségben, boldogságban, és bőségben?

Joe Vitale web site-ja:


http://www.mrfire.com/

Dr Joe Vitale metafizikus, marketingszakértő és író üzenete a Titokból:
"Bármit birtokolhatsz, bármit megtehetsz, és bárki lehetsz, vágyaid szerint."

http://www.5rol6ra.hu


 


Kassai Csilla rovata

Szólj hozzá!

Címkék: élet tipp könyv gondolat boldogság szeretet iq tanács vonzás vitale

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaseva.blog.hu/api/trackback/id/tr21792236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása