HTML

BoldogBlog

ÖRÖM MINDEN NAPRA ***************************** "Csak az ember képes gyűlölni. De az ember nem arra született, hogy gyűlöljön, hanem arra, hogy szeressen s szeretve legyen... A SZERETET TESZI AZ EMBERT EMBERRÉ"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A TARTALOMBÓL

Friss topikok

  • krepler: Köszönöm, hogy feltetted, nagyon szeretem! (2020.05.28. 18:23) KIPLING: Purun Bagát csodája
  • ifjuver: Szép vers, mintha anyukám mondta volna.:) (2009.09.03. 18:12) HA (néhány tanács...)
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örülök, hogy egyre többen vagytok, egyre többen és többen olvastok. Ugyanakkor a... (2009.01.19. 13:41) Az okos ember sohasem sértődik meg...
  • nomyca: By!nekem is wan egy igaz baratnom akit nagyon szeretek hisz mindig velem van ha szuksegem van ra!!... (2008.12.08. 20:57) AZ IGAZI BARÁT
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örömeml tölt el, hogy az oldal egyre népszerűbb, látogatottsága folyamatosan nő.... (2008.11.09. 11:33) HUMOR: Számla a tehénről...
  • Lovas Éva: Köszönöm! :o) Szerintem is nagyon elgondolkodtató téma ez. A te blogod címe is izgalmasan hangzik.... (2008.10.08. 11:57) A világon mindenki plagizál
  • Szatmári Magdolna: Kedves Éva, nagyon tetszenek a képek, és a hozzá választott írások is.. Szeretettel üdvözöllek, Ma... (2008.08.21. 16:59) Gondold meg...
  • Magdolna Tabányi: gyönyörü képek láthatók (2008.07.01. 21:17) JÓÉJT!!!

Számold ki melyik angyal vigyáz rád!

2009.01.26. 19:58 Lovas Éva

Őrangyalok állnak mellettünk, vigyáznak ránk, egyengetik utunkat ha kérjük. Egy táblázat segítségével könnyen kiszámíthatod melyik angyal a te születési őrangyalod!

Sokszor előfordult már az életben, hogy úgy éreztük, angyalok vigyáznak ránk. Velem is több esetben megtörtént, hogy kérésem meghallgatásra talált, terveim valóra váltak az angyaloknak köszönhetően. Itt vannak ők, az angyalok léteznek, őriznek vigyáznak ránk. Csak a szemünk nem látja őket. Megszoktuk, hogy csak a fizikai világot észleljük, gondolataink röghöz kötnek minket.
Ők körülöttünk vannak, arra várnak, hogy a segítségüket kérjük. Csak akkor avatkozhatnak az életünkbe, sorsunkba, ha megkérjük őket. Előbb nem. Akkor azonban szerető gondoskodással vesznek körül, segítenek, hogy jó irányba változzunk, hogy elérjük a céljainkat és szeretetteljes, boldog életet tudjunk élni. Wicca tanítómesteremtől úgy tanultam 9 arkangyal van, aki vigyáz ránk.
Mindenkinek születése pillanatában eldől, hogy melyikük lesz a védő angyala.
Úgy tapasztaltam, hogy az azonos őrangyalhoz tartozó személyek jellembeli hasonlóságot is mutatnak.
Minden angyalnak, mint nekünk embereknek is van aurája. Ez az aura minden angyalnál csak rá jellemzően más-más színű. Minden angyal más dologban tud a segítségünkre lenni.
Az emberek megérzik, hogy milyen szín tartozik az őrangyalukhoz és ösztönösen vonzódnak ahhoz a színhez.
Minden arkangyalhoz tartozik egy ásvány is, mely hasonló rezgéseket bocsát ki magából, mint az őrangyal aurája. Ha ezt az ásványt magunkon viseljük, angyalunk könnyebben utat talál hozzánk.
Léteznek olyan élet-angyalfák, amelyeknek erejük van, angyalerejük. Az adott angyalhoz tartózó ásványból, vagy az aurájának megfelelő színű gyöngyből készült angyalfa képes odavonzani az angyalt, hisz rezgéséhez hasonló energia már jelen van a térben. A kis fácskák képesek a helység energiaszintét javítani, pozitív energiát sugároznak. Ha ilyen fácska van a közelünkben angyalunk is mellettünk áll.
Szívünket kinyitva, nagy szeretettel angyalunk nevét kimondva lelkünkkel kommunikálni tudunk őrangyalunkkal.
Mindenkinek van születési őrangyala, aki egész élete folyamán mellette áll.
Van rá mód, hogy most megtudd, hogy vajon ki a te saját születési őrangyalod. Wicca tanítómtól, Arisától tanultam a következő dolgokat.
Mindenki a név- és születési számának ismeretében megtudhatja ki az őrangyala.

SZÁMÍTSD KI TE IS KI A TE SZEMÉLYES ŐRANGYALOD!

Első dolgod, hogy megállapítsd a névszámodat. Ebben segít a következő táblázat:

1  2 3 4  5  6 7 8 9

A B C D E F G H  I

J K L M N O P Q  R

S T U V W X Y Z

A neved betűit helyettesítsd be a számokkal és ezeket a számokat add össze amíg egyjegyűt nem kapsz. (Pl.: Kiss Virág: 2+9+1+1+4+9+9+1+7=43=4+3=7) Ha két keresztneved van akkor mindkettőt be kell helyettesíteni.(Nőknél minden esetben a születési név számít, nem a férjes név.) A végén kapott egyjegyű szám a névszámod. (példánkban ez a 7)

Azután számold ki a születési számodat, itt születési dátumod számjegyeit add össze addig, míg végeredménynek egyjegyű számot nem kapsz. (pl.: 1+9+6+7+0+3+1+7=34=3+4=7)

Végül névszámodat és születési számodat add össze amíg végeredményül egyjegyű számot nem kapsz. (Példánkban: 7+7=14=1+4=5)

Az így kapott szám mutatja meg születési őrangyalod számát. És az alábbi lista alapján máris megtudhatod a nevét is.

1 Ariel

2 Sámuel

3 Gabriel

4 Haniel

5 Jophiel

6 Metatron

7 Michael

8 Rafael

9 Uriel

Jó szórakozást kívánok mindenkinek a számításokhoz. Következő cikkemben az 9 arkangyalról fogok kicsit részletesebben írni, hogy melyikük miben tud segítségünkre lenni, milyen szín és melyik ásvány tartozik hozzájuk. Aztán megpróbálok az általam készített angyalfákról fotókat is feltölteni. :)
Mindenkinek köszönöm a figyelmet.
Kellemes, szép napot kívánok!


Andonika rovata (andonika.virtus.hu

A CIKK FOLYTATÁSAI:

 

 http://noi.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=62197

http://noi.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=62200

Szólj hozzá!

Címkék: név szép ariel szám szín angyal boldog rafael jellemzés gábriel vigyáz

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaseva.blog.hu/api/trackback/id/tr80904528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása