HTML

BoldogBlog

ÖRÖM MINDEN NAPRA ***************************** "Csak az ember képes gyűlölni. De az ember nem arra született, hogy gyűlöljön, hanem arra, hogy szeressen s szeretve legyen... A SZERETET TESZI AZ EMBERT EMBERRÉ"

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A TARTALOMBÓL

Friss topikok

  • krepler: Köszönöm, hogy feltetted, nagyon szeretem! (2020.05.28. 18:23) KIPLING: Purun Bagát csodája
  • ifjuver: Szép vers, mintha anyukám mondta volna.:) (2009.09.03. 18:12) HA (néhány tanács...)
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örülök, hogy egyre többen vagytok, egyre többen és többen olvastok. Ugyanakkor a... (2009.01.19. 13:41) Az okos ember sohasem sértődik meg...
  • nomyca: By!nekem is wan egy igaz baratnom akit nagyon szeretek hisz mindig velem van ha szuksegem van ra!!... (2008.12.08. 20:57) AZ IGAZI BARÁT
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örömeml tölt el, hogy az oldal egyre népszerűbb, látogatottsága folyamatosan nő.... (2008.11.09. 11:33) HUMOR: Számla a tehénről...
  • Lovas Éva: Köszönöm! :o) Szerintem is nagyon elgondolkodtató téma ez. A te blogod címe is izgalmasan hangzik.... (2008.10.08. 11:57) A világon mindenki plagizál
  • Szatmári Magdolna: Kedves Éva, nagyon tetszenek a képek, és a hozzá választott írások is.. Szeretettel üdvözöllek, Ma... (2008.08.21. 16:59) Gondold meg...
  • Magdolna Tabányi: gyönyörü képek láthatók (2008.07.01. 21:17) JÓÉJT!!!

A hatékonyabb pohárvíztechnikáról...

2009.03.18. 22:24 Lovas Éva

Az agykontrollból jól ismert pohárvíztechnikát valószínűleg sokan alkalmazzuk,ám olykor vagy a reggeli maradék fél pohár vizet felejtjük el meginni,vagy nem sikerül odafigyelnünk a megérkező válaszra.


Tegnap reggel támadt egy gondolatom, és feltettem egy halk kérdést az univerzumnak: -Vajon hogyan tudnám hatékonyabbá tenni a pohár víz technika alkalmazását?
S láss csodát!



Felkerestem az egyik barátnőmet, s beültünk az Atlantába. Ez egy ici-pici gyrosssütő az Univerzum üzlehtház alatt. Amint beszélgetésbe elegyedtünk, egyszer csaj jött egy jól öltözött fiatalember, és táskájából egy egészségjavító terméket vett elő, amivel tulajdnonképpen házalt.



Elég valószínűtlennek tűnt a szitucáió, mert nem úgy nézett ki, mint aki erre rá van szorulva.



Egy olyan terméket mutatott, amibe a cigarettát bele kell mártani meggyújtás előtt, és B vitaminná alakítja a füstöt, s a környezetet sem szennyezi.
Engem ugyan ez nem érint, én sosem dohányoztam, anyu pedig 56 éves kora óta, amikorra is sikerült összedohányoznia egy tüdőrákot, szintén nem szívja.



Ám a barátnőm megemlítette a fhengshuit, egy másik lány, aki szintén velünk tartott, megemlítette a Dalai láma könyvét, amit éppen olvas, természetesen én sem maradhattam ki a szórásból az én új szerelmemmel, az Arvisurával (igazszólás).



És ekkor jött a meglepetés! A férfi hosszas előadásba kezdett az öt elem és a sorsunk kapcsolatáról, az ősmagyarok ezen tudásáról, majd a víz ről, melyről azt állítja, a SZENT LÉLEK hordozója.



Mióta tudom, hogy Gábriel arkangyal őrzi a Szent lelket, mióta mindenki tudja, hogy a víz az érzelmek hordozója és megtestesítője az ezotériában, már egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy a tudósok azzal fenyegetnek, jön az óriási szárazság a Földön.



Nem hiszek nekik, hiszen azért MI is ITT vagyunk, a tudatos teremtők, és mi tehetünk az érzelmi sivárság ellen, s így elkerülhetjük a Föld elsivatagodását is. Hiszen szoros kapcsolatban áll minden egyes földön élő teremtmény a Földanya energetikai központjával (is.) (A Föld felszínét is 70%-ban borítja víz.)



Az ózónlyukról is kiderült, hogy a Föld okosabb sokkal a rajta élőknél, mert fogta magát, és begyógyította a légkörén tátongó ózonlyukat. Szegény tudósok... Majd ha ráérek, talán egyszer sajnálni fogom őket, amiért ez a katasztrófa elméletük is dugába dőlt!



Visszatérve az idegenhez, akit Budapestről fújt közénk a szél, - közben azért kiderült, hogy érkezése egyáltalán nem volt véletlen, mégha nem is ismert bennünket... vajon miért nem csodálkozom rajta??? :))) - csodálatos spirituális és lelki tudásról adott nekünk számot.
Amikor látta, hogy szívesen hallgatjuk, elővette kézzel írt jegyzeteit, és úgy éreztem magam, mintha egy szellemi iskolába csöppentem volna.



Azt is elfelejtettük közben, hogy már este 10 óra van.



És akkor egyszercsak jött a VÍZ!
dr. Masaru Emoto MÁR MEGÍRTA, hogy a víz információ hordozó és programozható szavakkal. Egy remek írás dr. Masaru Emoto könyvéről:
http://www.thesecret.hu/a_viz_uzenete_emoto




Első képen a köszönöm szó hatása látható a víz molkeuláira, a második képen pedig valami vagyon csúnya mondat hatása.

A pohár víz technika azt mondja, fogd a kezeid közé a poharat, menj szintedre, és mondd el a kívánságodat, majd idd meg este a víz egyik felét, reggel pedig a másikat.



Tegnap pedig azt tanultam, hogy mondd bele a pohár vízbe a kívánságodat!!!
Először adj hálát, és akkor magas lesz a rezgésszinted, amit a víz azonnal átvesz, aztán pedig hajrá! A vízbe mondott kérés olyan, mintha a szent lelket töltöd meg vele, hiszen a szent lélek hordozója is a víz.
Ha megiszod, akkor tested 70%-a töltődik fel ezzel a kéréssel, és minden apró sejtedhez eljut... és a világegyetem minden pontjára hatással van...



Kérj, higgy fogadj el és közben érezd jól magad!
Ahogy Szilágyi Imre alias secret admin szokta mondani, semmit sem ronthatunk el..



Ugyan kinek árthat, ha kipróbálja és saját hasznára fordítja ezt a rendkívül kézenfekvő lehetőséget, mint ami a minket 70%-ban alkotó víz programozása?




Kassai Csilla rovata (kassaicsilla.virtus.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: érzelem dohányzás technika cigi lélek szent láma kívánság víz boldog hatékony arvisura kassai dalai fengshui

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaseva.blog.hu/api/trackback/id/tr1001010828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása