HTML

BoldogBlog

ÖRÖM MINDEN NAPRA ***************************** "Csak az ember képes gyűlölni. De az ember nem arra született, hogy gyűlöljön, hanem arra, hogy szeressen s szeretve legyen... A SZERETET TESZI AZ EMBERT EMBERRÉ"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A TARTALOMBÓL

Friss topikok

  • krepler: Köszönöm, hogy feltetted, nagyon szeretem! (2020.05.28. 18:23) KIPLING: Purun Bagát csodája
  • ifjuver: Szép vers, mintha anyukám mondta volna.:) (2009.09.03. 18:12) HA (néhány tanács...)
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örülök, hogy egyre többen vagytok, egyre többen és többen olvastok. Ugyanakkor a... (2009.01.19. 13:41) Az okos ember sohasem sértődik meg...
  • nomyca: By!nekem is wan egy igaz baratnom akit nagyon szeretek hisz mindig velem van ha szuksegem van ra!!... (2008.12.08. 20:57) AZ IGAZI BARÁT
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örömeml tölt el, hogy az oldal egyre népszerűbb, látogatottsága folyamatosan nő.... (2008.11.09. 11:33) HUMOR: Számla a tehénről...
  • Lovas Éva: Köszönöm! :o) Szerintem is nagyon elgondolkodtató téma ez. A te blogod címe is izgalmasan hangzik.... (2008.10.08. 11:57) A világon mindenki plagizál
  • Szatmári Magdolna: Kedves Éva, nagyon tetszenek a képek, és a hozzá választott írások is.. Szeretettel üdvözöllek, Ma... (2008.08.21. 16:59) Gondold meg...
  • Magdolna Tabányi: gyönyörü képek láthatók (2008.07.01. 21:17) JÓÉJT!!!

A rosszul kért ajándék autó esete

2008.11.25. 00:51 Lovas Éva

Van nekem egy rendkívül kedves tanítványom, akit Juditnak hívnak. Két évvel ezelőtt végezte el az 5-ről 6-ra tréninget.Azért jött el hozzám, mert sehogyan sem sikerült "pasit" fognia!



(A nők 80%-a mindig ezzel keres meg...)A történet lényege az, hogy olyan volt a tréningen, mint a motkány a Jégkorszakban, aki sehogyan sem tudott lekattanni a makkról!

Judit minden egyes lépés után bekiabálta: - Jó, de mikor lesz nekem pasim?
Aztán mikor a tréning végefelé jártunk és már régen túl voltunk az én-ideálcélok és az életcélok megfogalmazásán és leírásán, összecsapta a kezét és felkiáltott:
- Úristen!
- Mi van? - kérdeztük többen megijedve.
- Hát nincs is benne helye a pasinak!


* * *
Sok hiba kiderült a tréningen, többek között az is, hogy folyton arról beszélt, "miért nincs", és stb.stb..
Jó tudnunk! Ha a hiányról beszélünk, a hiányt teremtjük meg!
Aztán Judit akkor 2006-ban, mikor már rendbehozta anyagi életét, vett egy füzetet és részletesen leírta, milyen pasit akar.


Másfél hónapra rá, meg is lett! Pont olyan, amilyet kért!


Tegnap találkoztunk. Elmesélte, hogy éppen most szakítottak, mert rádöbbent, hogy nem fogalmazta meg pontosan a konkrét elvárását, és ma már jobban fogja megfogalmazni, milyen legyen jövőbeni párja.
Ilyen hibák fordultak elő, mint például az, hogy nem írta bele két évvel ezelőtt a füzetébe, hogy józan életű legyen, nem dohányzó, és talpraesett. Na és azt sem írta le, hogy legyen szikra, szerelem kettőjük között, ami örökké tartson!
Ő csak egy pasit kért, akit meg is kapott!


Aztán mostmár elege lett abból, hogy mindig mindenben neki kell döntenie, és azt mondta, nincsen szüksége még egy gyerekre!
Hirtelen rám nézett és így szólt:
- Viszont az ajándék autót nem kaptam meg, hiába írtam le két évvel ezelőtt!


És most jön a j a v a!


Judit arca elfehéredett, a szemei kikerekedtek, és ismét felkiáltott!Pont úgy, mint két évvel ezelőtt!:
- Basszus! Most jut eszembe, hogy miután leírtam az ajándék autót, a következő héten két vendégem is hozott nekem makett autókat, és pont olyat, amilyet kértem! Ez eddig eszembe sem jutott!
* * *
Miután közös borzongásba kezdtünk a felismerés erelyétől, hogy nem volt konkrét a kérése, mert egyszerűen csak egy autót kért ajándékba, amit az uni azonnal le is szállított neki, hatalmas nevetésben törtünk ki mind a ketten!


Eszembe jutott az a bölcs figyelmeztetés, amit már én is megkaptam sokszor az élettől, mennyire fontos, hogy a kitűzött célokat a lehető legkonkrétabban fogalmazzuk meg, aztán hangosan ismételjük addig, amíg érezzük jótékony hatását, majd vizualizáljuk, és MI MAGUNK is legyünk a képben, amit sok-sok jó érzéssel, hálával fűszerezni küldjünk be a tudatalattiba.


AZ UNIVERZUM MINDIG MEGHALLGAT BENNÜNKET!


És jól vigyázz, hogy mit kérsz, mert megkapod!

http://www.5rol6ra.hu



Kassai Csilla rovata

 


Szólj hozzá!

Címkék: autó törvény tréning pasi vonzás cél kassai ideál kér

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaseva.blog.hu/api/trackback/id/tr23787034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása