HTML

BoldogBlog

ÖRÖM MINDEN NAPRA ***************************** "Csak az ember képes gyűlölni. De az ember nem arra született, hogy gyűlöljön, hanem arra, hogy szeressen s szeretve legyen... A SZERETET TESZI AZ EMBERT EMBERRÉ"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A TARTALOMBÓL

Friss topikok

  • krepler: Köszönöm, hogy feltetted, nagyon szeretem! (2020.05.28. 18:23) KIPLING: Purun Bagát csodája
  • ifjuver: Szép vers, mintha anyukám mondta volna.:) (2009.09.03. 18:12) HA (néhány tanács...)
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örülök, hogy egyre többen vagytok, egyre többen és többen olvastok. Ugyanakkor a... (2009.01.19. 13:41) Az okos ember sohasem sértődik meg...
  • nomyca: By!nekem is wan egy igaz baratnom akit nagyon szeretek hisz mindig velem van ha szuksegem van ra!!... (2008.12.08. 20:57) AZ IGAZI BARÁT
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örömeml tölt el, hogy az oldal egyre népszerűbb, látogatottsága folyamatosan nő.... (2008.11.09. 11:33) HUMOR: Számla a tehénről...
  • Lovas Éva: Köszönöm! :o) Szerintem is nagyon elgondolkodtató téma ez. A te blogod címe is izgalmasan hangzik.... (2008.10.08. 11:57) A világon mindenki plagizál
  • Szatmári Magdolna: Kedves Éva, nagyon tetszenek a képek, és a hozzá választott írások is.. Szeretettel üdvözöllek, Ma... (2008.08.21. 16:59) Gondold meg...
  • Magdolna Tabányi: gyönyörü képek láthatók (2008.07.01. 21:17) JÓÉJT!!!

Az én szkeptikus édesanyám és a lappiramis

2008.12.29. 01:13 Lovas Éva

Anyu tipikus régimódi asszony, minden újdonság elkötelezett ellenzője és az,aki megmondta,hogy ő már ugyan nem fog megtanulni "számítógépezni",mert hogy már túl öreg hozzá...Most pedig lappiramisozik!

 

Vannak emberek, akik minden újdonságot úgy fogadnak, mintha valami halálos ellenséggel találkoznának. Az én édesanyám is közéjük tartozik. Szkepticizmusa páratlanságában mindent elutasít, ami csak elé kerül. Ám nem véletlenül élünk együtt már ötödik éve újra!
Engem minden érdekel, és én mindent kipróbálok, mert mindent szeretnék megtapasztalni, mielőtt véleményt alkotok felőle.
Egy hete érkezett a legjobb időben Oláh Gábortól a lappiramis csomag az 5ről6ra Karácsonyi Fesztiválra.
Nagy volt az érdeklődés a lappiramisokra! Többen imádkoztak, hogy a tombolán megnyerhessék. Volt, akinek sikerült, és ujjongott a boldogságtól! Váltig állíthatom, mindegyik jó helyre került, és ezúton is köszönöm Gábornak a nemes felajánlást!

Anyunak is jutott egy. Nagyon sok betegsége van, köztük magas vérnyomás, sokizületi gyulladás, meszesedés, csontritkulás, inkfartus, alvás problémák. A rákon már túl van, abból sikeresen felépült, hála az FLP termékeknek! Tünetmentes már második éve, és túl van az öt év kemoterápiás kezelésen. Úgy gondoltam, mindenképpen hasznos lenne neki egy ilyen lappiramist kipróbálnia, hátha segít rajta.

Eleinte természetesen erre is ferde , szúrós szemmel nézett, de aztán napról-napra "csendesebben" reagált, amikor megkérdeztem tőle, hogy érzi magát?

Eleinte persze azonnal azt válaszolta, mindene fáj, nem tud aludni, és nem változott semmi sem!

(
www.lappiramis.hu oldalról származik a fotó a lappiramisról.)

Én pedig türelemre intettem:
-Mama, még csak egyszer használtad, türelem!

Azután teltek-múltak a napok, és anyu egyre csendesebb lett. Tegnap is megkérdeztem, hogy van?
- Köszönöm, jól! - felelte, aztán még hozzá tette: - Jó ez az izé!

Többet ugyan nem tudtam kiszedni belőle, de látom, minden áldott este viszi az ágyacskájába, és teszi a fájó térdei alá.

Azt mondta, mikor először használta, egy fél óráig bizsergést és hideget érzett. Most viszont már melegíti a lábait, és nincsenek fájdalmai. Ezt én is igazolhatom, mert hogy nem fogy a Mesulid fájdalomcsillapító a dobozából.

Frissebb, fittebb, és nincsenek fájdalmai. Vajon mi fog történni egy hónap múlva???

Megígérem, hírt adok felőle... ;)

Anyu ma már vígan netezik, mióta elvégezte a Kattints nagyi tanfolyamot, és már el sem tudja képzelni, hogy számítógép nélkül élje az életét, skype-ozik, msn-ezik, és a mobiltelefont is elfogadta, bár túl kicsik rajta a számok és a betűk... de már használja.

A technika fejlődik, az élet változik.

Két lehetőségünk van:
1/ Úgy teszünk, mintha minden a régiben maradna
2/ Felhasználjuk a javunkra az újdonságok nyújtotta, életünket megkönnyítő hatásokat.


Előbb-utóbb ha mások nem, unokáink úgy is rá fognak bennünket venni!

http://www.5rol6ra.hu



Kassai Csilla rovata

Szólj hozzá!

Címkék: anya hatás gyógyít piramis oláh kassai segít kipróbál előny lappiramis

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaseva.blog.hu/api/trackback/id/tr54846234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása