HTML

BoldogBlog

ÖRÖM MINDEN NAPRA ***************************** "Csak az ember képes gyűlölni. De az ember nem arra született, hogy gyűlöljön, hanem arra, hogy szeressen s szeretve legyen... A SZERETET TESZI AZ EMBERT EMBERRÉ"

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A TARTALOMBÓL

Friss topikok

  • krepler: Köszönöm, hogy feltetted, nagyon szeretem! (2020.05.28. 18:23) KIPLING: Purun Bagát csodája
  • ifjuver: Szép vers, mintha anyukám mondta volna.:) (2009.09.03. 18:12) HA (néhány tanács...)
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örülök, hogy egyre többen vagytok, egyre többen és többen olvastok. Ugyanakkor a... (2009.01.19. 13:41) Az okos ember sohasem sértődik meg...
  • nomyca: By!nekem is wan egy igaz baratnom akit nagyon szeretek hisz mindig velem van ha szuksegem van ra!!... (2008.12.08. 20:57) AZ IGAZI BARÁT
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örömeml tölt el, hogy az oldal egyre népszerűbb, látogatottsága folyamatosan nő.... (2008.11.09. 11:33) HUMOR: Számla a tehénről...
  • Lovas Éva: Köszönöm! :o) Szerintem is nagyon elgondolkodtató téma ez. A te blogod címe is izgalmasan hangzik.... (2008.10.08. 11:57) A világon mindenki plagizál
  • Szatmári Magdolna: Kedves Éva, nagyon tetszenek a képek, és a hozzá választott írások is.. Szeretettel üdvözöllek, Ma... (2008.08.21. 16:59) Gondold meg...
  • Magdolna Tabányi: gyönyörü képek láthatók (2008.07.01. 21:17) JÓÉJT!!!

NEVEDBEN A SORSOD!

2009.01.24. 19:25 Lovas Éva

http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000116726.jpgCsaládnevek

A családi név az egész család által felvállalt feladatot jellemzi, nézzünk meg pár gyakori családnevet: Tóth, Varga, Veres, Kiss, Nagy, Lakatos, Aleva, Váradi, Kertész, Berényi, Barta, Novák.


A kabbala ősi tanításai szerint nevünkben hordozzuk a sorsunkat. Így már születésünkkor tudható mi várhat ránk. Küzdhetünk ellene, mégis jobb, ha elfogadjuk, és megtanulunk nevünknek megfelelően élni. Sokkal boldogabb lesz az életünk.
Először nekem sem tetszett a saját nevem. Ódivatú, senkit sem hívtak így a környezetemben, iskolámban, csak engem. Később megszerettem és megtanultam nevem szerint élni. Sokkal később találtam rá a számmisztikára és a kabbalára, mellyel meg is tudhattam hogy mit jelent a nevem.
Ha huszonkettes számrendszerrel számolunk, és nem összeadjuk a számokat, csak kiemeljük az egyes helyiértéket akkor megkapjuk a nevünknek megfelelő számot, ezt a tarot nagy arkánumának lapjaival értékelve megkapjuk a név viselőjére jellemző tulajdonságokat.
A családi név az egész család által felvállalt feladatot jellemzi, míg a keresztnév az egyénre jellemző tulajdonságokat, jellemrajzot hordozza.
A kettő együtt pedig a teljes életminőséget mutatja a személyre vonatkoztatva aki a nevet viseli.
Több internetes oldal is foglalkozik ezzel a témával, itt és most nem sorolnám fel őket.
Néhány gyakori családnév jellemzését fogom az alábbiakban leírni.
(Elöl szerepel a név, utána az általa képviselt szám és a tarot nagy arkánum lapja, majd a szöveges jellemzés.)

 

Tóth: 15 A művészet

A művész lehet az élet művésze, de lehet művészet az értelme életének is. Komoly eredményeket mondhat magáénak, sikeres karrier , vagy akár külföldi életút is lehet a része. Ez az ember barátságos, nagyon közvetlen, és soha nem mondana le egy bulimeghívást

Varga: 13 Az akasztott
Az akasztott ember az érzelmeivel, érzéseivel áll hadilábon. Sokszor megreked, nem tud ktörni az érzelmi válságokból, de mivel ragaszkodik a válsághoz, új utat sem tud magának találni. Nem ismeri fel azt az egyszerű tényt, hogy ebből az állapotból csak a helyzet teljes megsemmisülése tud kiutat jelenteni.

Veres: 5 A csillag
A csillag összeolvad a pillanattal. Mindent megtesz az univerzum titkainak teljes megismeréséért. Reményekkel teli, és reményei mindig a valóság talaján gyökereznek. Előfordulhat az is, hogy reményei odáig ragadják, hogy nem veszi észre a valóságot, és tagadni kezdi azt.

Kiss: 19 A hold
A Hold a tudattalan mélységeibe száll le, életét emócionális alapon éli. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy hisztérikussá, depresszióssá válik, illóziókba kergeti magát, vagy megpróbál elmenekülni a valóságtól.

Nagy: 7 A szeretők
A szeretők megértik a szeretet fontosságát létünkben, átérzik, hogy a szeretet vezet a teljességhez. Igyekeznek összeolvadni, eggyéválni a mindenséggel. Ők azok, akik szabadon, teljes szívükből hoznak döntéseket, de előfordulhat az is, hogy elérhetetlen szerelmi álmokat kergetnek.

Lakatos: 8 A diadalszekér
Az örök küzdő, aki a küzdelem szépségétől várja egyfajta dicsőség elérését, és így kívánja sorsát eldönteni. Ő a hős, aki útra kel, hogy megvívja nagy csatáját, melynek végén a győzelem várja. Keresi a helyét a világban, és jó esélye van, hogy meg is találja. Áteshet azonban a ló túloldalára is, és megrekedhet egy akadály előtt, vagy épp önkényes és nagyzoló lesz.

Aleva: 3 A főpapnő
A főpapnő útja a legszebb, mivel a szépség és a szeretet oldaláról közelíti meg az egyetemes tudást, mindezt roppant intuitívan. Feladata, hogy segítsen másokat is útjukon, így jutva el a bölcsesség kapujáig.. A főpapnő az, akinek számára megnyílik a titkos tudás kapuja, és betekintést nyerhet a legszentebb misztériumokba.

Váradi: 20 A nap
A nap a hatlom, a csillogás jelképe, így ez az ember vezető pozícióra törekszik. Nem szereti, ha parancsolnak neki, azt azonban elvárja, hogy utasításait haladéktalanul teljesítsék. Szereti a gyermekeket, sokszor ő maga válik játékos gyermekké.

Kertész: 4 A császárnő
A császárnő az anyák eszményképe. Szerepe a befogadás, a női, a segítő szerep az életben, mindez az anyag világában. A császárnő szereti a test örömeit, érzéki, meghitt hangulatban és a megfelelő biztonságban érzi jól magát. A császárnő életének legfontosabb szerepe az anyaság, azonban ezt különbözőképpen tudja megélni.

Berényi: 14 A halál
A halál embere életének nehéz helyzeteit úgy tudja megoldani, hogy egyszerűen elengedi azt, tudomást sem véve a helyzet komolyságáról. Majd túllépve mindenen új, ugyanolyan nehéz szituációkat épít ki, hogy azokat ismét maga mögött hagyja.

Barta: 6 A főpap
A halál embere életének nehéz helyzeteit úgy tudja megoldani, hogy egyszerűen elengedi azt, tudomást sem véve a helyzet komolyságáról. Majd túllépve mindenen új, ugyanolyan nehéz szituációkat épít ki, hogy azokat ismét maga mögött hagyja.

Novák: 16 Az ördög
Az ördögöt nem kell bemutatni. Kísértéseket visz mások életébe, lehet, hogy hajlamos gondjait haragból megoldani, de az is lehet, hogy szexuális kicsapongás jellemzi életét. Ennek az embernek feladata, hogy tükröt mutasson nekünk, rámutatva sötét oldalunkra, rossz tulajdonságainkra.

Egyenlőre ennyi családnév mára, persze ezeket az elemzéseket nem kell komolyabban venni, mint a horoszkópot.
Mindenkinek köszönöm a figyelmet.
Kellemes, szép napot kívánok!


Andonika rovata (andonika.virtus.hu)

http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000116494.gif

 

 

http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000116494.gif

 

 

 

 

 

EZ EGY TÖBB RÉSZES SOROZAT!   A többi, ami már elkészült - KERESZTNEVEK - az alábbi linkeken olvasható:

 
(Pszt! Ebben van az Éva...  :o) )
 
 
 
 
 

 

http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000116494.gif

Szólj hozzá!

Címkék: kártya férfi név boldogság tudás sors misztika segít jellem jós kabbala andonika

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaseva.blog.hu/api/trackback/id/tr52900134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása