HTML

BoldogBlog

ÖRÖM MINDEN NAPRA ***************************** "Csak az ember képes gyűlölni. De az ember nem arra született, hogy gyűlöljön, hanem arra, hogy szeressen s szeretve legyen... A SZERETET TESZI AZ EMBERT EMBERRÉ"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A TARTALOMBÓL

Friss topikok

  • krepler: Köszönöm, hogy feltetted, nagyon szeretem! (2020.05.28. 18:23) KIPLING: Purun Bagát csodája
  • ifjuver: Szép vers, mintha anyukám mondta volna.:) (2009.09.03. 18:12) HA (néhány tanács...)
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örülök, hogy egyre többen vagytok, egyre többen és többen olvastok. Ugyanakkor a... (2009.01.19. 13:41) Az okos ember sohasem sértődik meg...
  • nomyca: By!nekem is wan egy igaz baratnom akit nagyon szeretek hisz mindig velem van ha szuksegem van ra!!... (2008.12.08. 20:57) AZ IGAZI BARÁT
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örömeml tölt el, hogy az oldal egyre népszerűbb, látogatottsága folyamatosan nő.... (2008.11.09. 11:33) HUMOR: Számla a tehénről...
  • Lovas Éva: Köszönöm! :o) Szerintem is nagyon elgondolkodtató téma ez. A te blogod címe is izgalmasan hangzik.... (2008.10.08. 11:57) A világon mindenki plagizál
  • Szatmári Magdolna: Kedves Éva, nagyon tetszenek a képek, és a hozzá választott írások is.. Szeretettel üdvözöllek, Ma... (2008.08.21. 16:59) Gondold meg...
  • Magdolna Tabányi: gyönyörü képek láthatók (2008.07.01. 21:17) JÓÉJT!!!

Nevedben a sorsod - Családnevek 2. rész

2009.02.03. 23:48 Lovas Éva

http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000100974.jpgEbben a cikkben a következő családnevek elemzése lesz látható: Lovas, Kovács, Bíró, Szarka, Pásztor, Hajdú, Andók, Dányi, Drótos, Tomasek, Bujdosó, Halász, Török, Kerekes, Bodnár, Budai, Német, Vágó.

Kis kihagyás után újra jelentkezem ezzel a cikksorozattal azoknak akiket érdekel. Most nem csupán a Tarot lapjaival elemzem az egyes neveket, hanem nagyon röviden a héber számmisztika alapján is, így jellemezve az egyes családok általános tulajdonságait. Persze ezt a keresztnévvel együttesen elkészített számelemzés teszi kicsit teljesebbé.
A kabbala és a tarot lapjainak segítségével pedig azt nézzük meg milyen karmát, feladatot vállalt az adott család a név alapján.

A két elemzés egymás mögött lesz látható. Először a tarot lapjainak segítségével meghatározott elemzés, majd a héber számmisztika szerinti következik a sorban.

Kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánok minden kedves olvasómnak.

http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000100742.jpgLovas:

2 A mágus
A mágus az az ember, aki eljutott a megismerésnek arra a pontjára, ahol szabadon mozog a dimenziók között, akaratával befolyásolni tudja a dolgok menetét. A mágus bármikor kész kezdeményezni, beavatkozni. A mágus már nem függ az anyagi világtól, hanem az anyagi világ függ tőle. A mágus felül tud emelkedni az anyagi világ problémáin, és felülről szemlélve tudja megtalálni azok megoldását.

II. Passzív, fogékony ember e név viselője, emellett nagyon érzékeny. Gyengéd rábeszéléssel a helyes útra lehet irányítani. Jelentős pszichikus erővel is rendelkezik e név tulajdonosa.


Kovács:

19 A hold
A Hold a tudattalan mélységeibe száll le, életét emócionális alapon éli. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy hisztérikussá, depresszióssá válik, illóziókba kergeti magát, vagy megpróbál elmenekülni a valóságtól.

IV. Megbízható, barátságos, keményen dolgozó ember, általában jó szervezők is az e nevet viselők. Keményen megdolgoznak a sikerért.


Bíró:

6 A főpap
A főpap a bölcsesség és könyörület embere. Bölcs, mert mindig keresi a rejtőzködő igazságot. Könyörületes, mert segíti a körülötte élő emberek életét. Általában papi, tanári vagy törvényhozói állást vállal élete során, de mindig hajlandó tanácsot adni, ha kérik. Ugyanakkor hajlamos lehet egyfajta fennhéjázó gőgre is.

III. Közvetlen, kreatív, szellemes emberek, néha lehetnek hóbortosak és előfordulhat hogy nem képesek sokáig kitartani egyvalami mellett.

Szarka:

8 A diadalszekér
Az örök küzdő, aki a küzdelem szépségétől várja egyfajta dicsőség elérését, és így kívánja sorsát eldönteni. Ő a hős, aki útra kel, hogy megvívja nagy csatáját, melynek végén a győzelem várja. Keresi a helyét a világban, és jó esélye van, hogy meg is találja. Áteshet azonban a ló túloldalára is, és megrekedhet egy akadály előtt, vagy épp önkényes és nagyzoló lesz.

VII. Zárkózottnak tűnhetnek a név viselői, mert nehézséget okozhat nekik hogy gondolataikat szavakba öntsék. A hetes egyébként szent szám, tudósokra, misztikusokra utal.


Pásztor:

15 A művészet
A művész lehet az élet művésze, de lehet művészet az értelme életének is. Komoly eredményeket mondhat magáénak, sikeres karrier , vagy akár külföldi életút is lehet a része. Ez az ember barátságos, nagyon közvetlen, és soha nem mondana le egy bulimeghívást.

V. Alapos, gyors észjárású, kíváncsi és fogékony emberekre utal, akik gyűlölik a kötöttségeket. Az ötös egyben olyan érzékiség száma is, mely esetleg problémás kapcsolatokhoz vezethet.


http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000103907.gifHajdú:

4 A császárnő
A császárnő az anyák eszményképe. Szerepe a befogadás, a női, a segítő szerep az életben, mindez az anyag világában. A császárnő szereti a test örömeit, érzéki, meghitt hangulatban és a megfelelő biztonságban érzi jól magát. A császárnő életének legfontosabb szerepe az anyaság, azonban ezt különbözőképpen tudja megélni.

VIII. A nyolcashoz tartozó emberek határozottak, erősek, és gazdag a fantáziájuk. Sikerük alapja a kemény munka, néha pesszimistának tűnhetnek.


Andók:

14 A halál
A halál embere életének nehéz helyzeteit úgy tudja megoldani, hogy egyszerűen elengedi azt, tudomást sem véve a helyzet komolyságáról. Majd túllépve mindenen új, ugyanolyan nehéz szituációkat épít ki, hogy azokat ismét maga mögött hagyja.

II. Passzív, fogékony ember e név viselője, emellett nagyon érzékeny. Gyengéd rábeszéléssel a helyes útra lehet irányítani. Jelentős pszichikus erővel is rendelkezik e név tulajdonosa.

http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000103650.gifDányi:

17 A torony
Az éppen összedőlő torony arra az emberre jellemző, akinek élete mindig rossz irányba indul el, és mikor helyzete tarthatatlanná válik, minden összedől körülötte. Azonban a romokon újabb lehetőségek tárulkoznak fel, és talán egyszer a jó irányba tud elindulni.

III. Közvetlen, kreatív, szellemes emberek, néha lehetnek hóbortosak és előfordulhat hogy nem képesek sokáig kitartani egyvalami mellett.


Drótos:

13 Az akasztott
Az akasztott ember az érzelmeivel, érzéseivel áll hadilábon. Sokszor megreked, nem tud ktörni az érzelmi válságokból, de mivel ragaszkodik a válsághoz, új utat sem tud magának találni. Nem ismeri fel azt az egyszerű tényt, hogy ebből az állapotból csak a helyzet teljes megsemmisülése tud kiutat jelenteni.

IX. A kilences szám nagy erőre, önbizalomra és ambícióra utal. Szívesen áll reflektorfénybe e név viselője, de szeszélyes és féltékeny is lehet.


http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000100970.jpgTomasek:

9 A vágy
A vágy embere az érzéki élvezeteknek él, szenvedélyesen és tombolón, alárendelve sokmindent vágyainak. Ő az, aki szereti a különleges ételeket, a szenvedélyes és érzéki szexualitást, a testi érintkezés, az ölelés és a símogatás élményét.

VIII. A nyolcashoz tartozó emberek határozottak, erősek, és gazdag a fantáziájuk. Sikerük alapja a kemény munka, néha pesszimistának tűnhetnek.


Bujdosó:

11 A szerencse
A Sors fia, aki állandóan megújul, újrakezdi életét. Igyekszik elfogadni sorsát, megérteni életfeladatát. Élete folyamatos változások között telik. Abban bízik, hogy a könyörület örökkévaló, és sorsának alsóbbrendű aspektusait megpróbálja felsőbbrendű lelki tanulságként hasznosítani. Nehéz sors ez, de a végére tisztán és nemesen kerülhet ki életéből.

III. Közvetlen, kreatív, szellemes emberek, néha lehetnek hóbortosak és előfordulhat hogy nem képesek sokáig kitartani egyvalami mellett.


Halász:

12 Az egyensúlyozás
Az egyensúlyozó mindig a harmóniát és az egyensúlyt keresi az életben. Nehezen dönt, sokat mérlegel, az is lehetséges, hogy sosem tud dönteni. Fontos számára a szépség harmóniája is, minid mindenben a külső vagy a lelki szépséget keresi.

II. Passzív, fogékony ember e név viselője, emellett nagyon érzékeny. Gyengéd rábeszéléssel a helyes útra lehet irányítani. Jelentős pszichikus erővel is rendelkezik e név tulajdonosa.


http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000102317.gifTörök:

21 Az Eón
Az Eón, a Nagy Újrakezdés állandó megújulást jelent. Ennek az embernek az életében soiha nincs nyugvópont, amint elérte célját, új irányok felé veszi útját. Ha ezt nem önszántából teszi meg, a körülmények kényszerítik az új élet elindítására.

IV. Megbízható, barátságos, keményen dolgozó ember, általában jó szervezők is az e nevet viselők. Keményen megdolgoznak a sikerért.


Kerekes:

0 Az univerzum
Az univerzum emberének a Mindent Rendező Elv ad hathatós segítséget, hogy másik nevének vagy neveinek feladatát hangsúlyosabban végrehajtsa. Ez az ember a nevéből fakadó feladatait olyan módon tudja végrehajtani, hogy az sok ember életére is hatással lesz.

VI. A hatos szám a harmóniát, szépséget, őszinteséget, ragaszkodást képviseli. A hatos számhoz tartozók kreatívok és művészi hajlammal rendelkezők, de néha önteltek és akadékoskodók is lehetnek.


http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000102469.jpgBodnár:

3 A főpapnő

A főpapnő útja a legszebb, mivel a szépség és a szeretet oldaláról közelíti meg az egyetemes tudást, mindezt roppant intuitívan. Feladata, hogy segítsen másokat is útjukon, így jutva el a bölcsesség kapujáig.. A főpapnő az, akinek számára megnyílik a titkos tudás kapuja, és betekintést nyerhet a legszentebb misztériumokba.

III. Közvetlen, kreatív, szellemes emberek, néha lehetnek hóbortosak és előfordulhat hogy nem képesek sokáig kitartani egyvalami mellett.


Budai:

1 A bolond
A bolond nem foglalkozik az egyetemes tudás megismerésével, ő megéli azt a vele született bölcsességgel. A Bolond az, aki most indul el az életek hosszú során, vagy éppen végére ért. Nehéz, és küzdelmes az út, hogy innen ugyanide jusson, de már egy magasabb spirituális szinten megélve azt.

V. Alapos, gyors észjárású, kíváncsi és fogékony emberekre utal, akik gyűlölik a kötöttségeket. Az ötös egyben olyan érzékiség száma is, mely esetleg problémás kapcsolatokhoz vezethet.


Német:

7 A szeretők
A szeretők megértik a szeretet fontosságát létünkben, átérzik, hogy a szeretet vezet a teljességhez. Igyekeznek összeolvadni, eggyéválni a mindenséggel. Ők azok, akik szabadon, teljes szívükből hoznak döntéseket, de előfordulhat az is, hogy elérhetetlen szerelmi álmokat kergetnek.

V. Alapos, gyors észjárású, kíváncsi és fogékony emberekre utal, akik gyűlölik a kötöttségeket. Az ötös egyben olyan érzékiség száma is, mely esetleg problémás kapcsolatokhoz vezethet.


Vágó:

16 Az ördög

Az ördögöt nem kell bemutatni. Kísértéseket visz mások életébe, lehet, hogy hajlamos gondjait haragból megoldani, de az is lehet, hogy szexuális kicsapongás jellemzi életét. Ennek az embernek feladata, hogy tükröt mutasson nekünk, rámutatva sötét oldalunkra, rossz tulajdonságainkra.

VIII. A nyolcashoz tartozó emberek határozottak, erősek, és gazdag a fantáziájuk. Sikerük alapja a kemény munka, néha pesszimistának tűnhetnek.

Minden kedves olvasómnak köszönöm a figyelmet.
Nemsokára jelentkezek még a februári keresztnevek elemzésével, valamint egy cikkel arról, hogyan léphetünk kapcsolatba az angyalunkkal.
Kellemes szép napot kívánok!


Andonika rovata (andonika.virtus.hu)
http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000117947.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: török név lovas tarot sors budai halász hajdu kabbala tomasek

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaseva.blog.hu/api/trackback/id/tr43921491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása