HTML

BoldogBlog

ÖRÖM MINDEN NAPRA ***************************** "Csak az ember képes gyűlölni. De az ember nem arra született, hogy gyűlöljön, hanem arra, hogy szeressen s szeretve legyen... A SZERETET TESZI AZ EMBERT EMBERRÉ"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A TARTALOMBÓL

Friss topikok

  • krepler: Köszönöm, hogy feltetted, nagyon szeretem! (2020.05.28. 18:23) KIPLING: Purun Bagát csodája
  • ifjuver: Szép vers, mintha anyukám mondta volna.:) (2009.09.03. 18:12) HA (néhány tanács...)
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örülök, hogy egyre többen vagytok, egyre többen és többen olvastok. Ugyanakkor a... (2009.01.19. 13:41) Az okos ember sohasem sértődik meg...
  • nomyca: By!nekem is wan egy igaz baratnom akit nagyon szeretek hisz mindig velem van ha szuksegem van ra!!... (2008.12.08. 20:57) AZ IGAZI BARÁT
  • Lovas Éva: Kedves Látogatók! Örömeml tölt el, hogy az oldal egyre népszerűbb, látogatottsága folyamatosan nő.... (2008.11.09. 11:33) HUMOR: Számla a tehénről...
  • Lovas Éva: Köszönöm! :o) Szerintem is nagyon elgondolkodtató téma ez. A te blogod címe is izgalmasan hangzik.... (2008.10.08. 11:57) A világon mindenki plagizál
  • Szatmári Magdolna: Kedves Éva, nagyon tetszenek a képek, és a hozzá választott írások is.. Szeretettel üdvözöllek, Ma... (2008.08.21. 16:59) Gondold meg...
  • Magdolna Tabányi: gyönyörü képek láthatók (2008.07.01. 21:17) JÓÉJT!!!

Wild Flower: Anyai örömök 2. - bőségesen

2009.08.22. 16:57 Lovas Éva

"Anyai örömök - kiscica születik" című cikkem folytatása

Emlékeztek még rájuk?

Mint tudjátok már,
Fülike életet adott 3 gyönyörű kiscicának pár nappal ezelőtt. Teljes bizalma jeleként szülőszobának nézte a kanapénkat, szerencsére villámgyors beavatkozásomnak köszönhetően a kanapé is megúszta a dolgot.

De tegnapelőtt vendégeink jöttek, akik nagyon szeretik az állatokat és megcsodálták őket, de mondtam simogatni még nem szabad, Fülike még fél az idegenektől. De mit is tehet egy anyamacska, ha kíváncsi emberszemek veszik körül, mint hogy tűr mozdulatlanul.

Na meg is lett a következménye, mert mikor tegnap a padlásszobánkban voltunk Fülike feljött körülnézni. Bekukkantott az ágy alá, a szekrénybe, az ágyat is kipróbálta és a rejtett zugokat, majd ahogy jött, úgy ment is vissza. Egy pillanat múlva hallom a cica nyávogást, na ezt már tapasztalatból tudom, hogy mit jelent költözést, és most nem a bőröndös változatra gondolok, hanem a teherfuvarozóra.

Fülike szájába vette harmadszülött cirmos kandúrfiát és buzgón nekiindult a padláslépcsőnek.
-Na várj segítek, ha már így döntöttél! - és Sír Kánt és Kormit már én vittem utána. Na de hová vitte? Az ágy alá! Na mire nagy nehezen kibányásztam őket az ágy alól... Készítettem egy hosszú dobozt, azt elrejtettem egy sötét zugba, és betettem őket, Fülike is készségesen bemászott a dobozba.

Hajnali egy óra felé járt az idő, mikor Sharon, aki szintén egész nap velünk volt, furcsán kezdett viselkedni. És mit tett? Amit még soha egyik macskám sem, a szoba kellős közepén elleni kezdett! Hogy mi van mostanában a Macskákkal, hogy mind nyilvánosan hozzák életre kölykeiket.?!

Gyorsan kerítettem neki egy rongyot, a ruháim közül, hogy arra elljen, aztán egy sarokba tettem. Hamar meg is volt az első. Akkor mit tett Sharon? Miután tisztára mosdatta úgy nagyjából, fogta és bevitte Fülike mellé a dobozba. Ott hozta világra a többieket, összesen hármat...sajnos egyikük reggelre halott volt, de két cirmos kislánya, pinduri kis újszülöttek jól vannak.

Most együtt szoptatják őket a dobozban. Nézzétek:



Látjátok mennyi kiscica van körülöttük? És a frissen szelídített Fülike átöleli Sharont, de kedves!
 
 
 
 
 

Bocsánat, hogy Sharon feje lelóg a képből, de nem fértek rá mindannyian.





Ők Sharon kislányai 2 napos korukban. Hogy tetszenek?


Wild Flower rovata (wildflower.virtus.hu)
 

Szólj hozzá!

Címkék: hely anya együtt szép cica bébi béke cuki szeretet baba keres boldog ágy pici születik szül cirmos

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaseva.blog.hu/api/trackback/id/tr411331018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása